top of page

In de media

Flyer Maatje meer

Voor Theater Kleinkunst mocht ik ter promotie van hen voorstelling foto's maken. 1 van de door mij gemaakte foto's werd ook gebruikt voor de poster.

In opdracht van Buurtbus Reeuwijk mocht ik foto's van hun buurtbus maken. Foto's worden gebruikt ter promotie van hun werkzaamheden. Van de foto's werd ook een mooie kalender gemaakt.

Directeur van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie Olof van der Gaag vroeg mij of ik van hem nieuwe portretfoto's wilde maken. 

Foto Olof van Der Gaag
Foto Topic Maasduinen
Kalender Buurtbus Reeuwijk

Voor Topic maasduinen mocht ik foto's maken voor artikel omtrent het amateurvoetbal in de regio. Een van de door mij gemaakte foto's werd ook pagina groot in het blad afgedrukt.

foto geplaatst op kliknieuws De Maasdrie

Vanwege Corona ging de jaarlijkse fotoexpositie van fotoclub Kiekus niet door. De club kwam met een kaartenactie. Ter promotie werd een door mij gemaakte foto op pagina Kliknieuws De Maasdriehoek geplaatst.

Ter gelegenheid van mijn expositie "Corononaprotretten in maart 2021 te gast in het tv-programma Inzicht op TV-Maasduinen /Gennepnews (Plaatselijke tv omroep).

media interview programma Inzicht Gennep
bottom of page