top of page

Bruiloftsfotografie

Hoe ga ik te werk als bruidsfotograaf?

Graag kom ik bij jullie langs voor een, geheel vrijblijvend

kennismakingsgesprek, waarbij jullie wensen worden besproken en

ik mijn werkwijze kan toelichten. Ook is er dan de mogelijkheid om

eerder tijdens bruidsreportages gemaakte voorbeeld foto's te

bekijken. 

Uiteraard kunnen jullie ook vragen stellen of voorkeuren aangeven.

Belangrijk is natuurlijk dat  er een klik is tussen jullie en mij.

Ik ben immers een hele tijd aanwezig op een van jullie intiemste

dagen in jullie leven.

Aan de hand van jullie wensen maken we dan een offerte. Deze bevestigen we dan ook via mail.

Als jullie besluiten om met mij in zee te gaan, dan zullen afspraken nog eens via mail worden bevestigd. en zal de trouwdatum definitief in mijn agenda worden gezet.

Enkele weken voorafgaand aan te trouwdag hebben wij contact om afspraken van die dag met elkaar door te nemen. Denk da  aan de uiteindelijke planning, contactpersonen enz.

Op de trouwdag

Ruim voor het afgesproken tijdstip ben ik aanwezig op de afgesproken locatie. Ik zal onopvallen en ongedwongen foto's maken van jullie mooiste momenten. Nooit zal ik daarbij storend aanwezig zijn. Emoties, mensen, sferen en details leg ik vast. Ieder bruidspaar is anders, elke bruiloft is anders. Dit betekent dat jullie foto's uniek zijn.

Hapje eten.

Als fotograaf is het tijdens de uiteindelijke trouwdag fijn als er ook voor mij wat eten/hapje wordt geregeld. dit behoeft natuurlijk niet uitgebreid te zijn, een broodje is al voldoende. Eten doe ik natuurlijk niet tussen de gasten, dat mag duidelijk zijn.

Bruiloft is geweest en dan?

De week na jullie bruiloft ontvangen jullie alvast enkele voorbeeldfoto's. Vervolgens ga ik snel aan het werk met bewerking en selecteren van de gemaakte foto's.

Uiteindelijk zullen jullie alle door mij gemaakte, bewerkte en geselecteerde foto's op USB-stick ontvangen. Meestal bezorg ik deze bij jullie thuis. Dit laatste is natuurlijk enigszins afhankelijk van de afstand.

Geïnteresseerd in fotografie op jullie bruiloft?

Als jullie meer informatie wensen over hoe ik te werk ga of gewoon een afspraak willen maken, gebruik dan het antwoordformulier dat te vinden is onder het kopje contact in de menubalk van de website.

taart aansnijden
Bruiloft
IMG-20160912-WA0004.jpg
bottom of page