Werkwijze

1). Je hebt aangegeven te willen meewerken aan ons project. Vervolgens zal er door Herma of Frank een afspraak worden gemaakt voor een interview plus fotosessie. Plaats waar interview gehouden en foto's worden gemaakt bepaal jij.

2). Tijdens het interview gaat Herma gaat met jou in gesprek over een eventuele geweldservaring of mening hierover. Delen (quotes) van die gesprekken zullen later anoniem (zonder vermelding van naam, apart van de gemaakte foto's) in expositieruimte voor bezoekers te lezen zijn.

3). Na het interview zal Frank 2 foto's maken. 1 foto frontaal van voren, (je bent dan gekleed in zwart shirt/trui/pullover) plus 1 foto gemaakt in een setting (dit kan zowel binnen als buiten zijn) waarbinnen jij jou het veiligst of prettigst (Kleding keuze is vrij) voelt. Herma zal altijd bij het maken van de foto's aanwezig zijn!

Wij willen met behulp van de verkregen verhalen, foto's en uit de media verzamelde nieuwsberichten over geweld tegen vrouwen uiteindelijk een expositie houden. Door het meewerken aan ons project geef jij dus toestemming dat wij jou foto's of evt. delen (quotes) uit jou interview gebruiken op de expositie.

 

Zoals aangegeven willen wij door expositie aandacht vragen voor het wereldwijde probleem van vrouwenmishandeling. We willen in beeld brengen wat geweld met vrouwen doet, welke invloed heeft het op hun leven?

We willen uiteindelijk 50 foto's van 25 vrouwen exposeren.

Wens is om expositie op 25 november 2022 of 2023 van start te laten gaan!

 

Voorbeeld van de te maken foto's.

2.jpg
Project mishandeling overzichtsfoto 2.jpg
Project mishandeling vierkant klein 1.jpg
KProject mishandeling overzichtsfoto 1.jpg
Project mishandeling overzichtsfoto 2.jpg
Project mishandeling vierkant 2.jpg